Džo Bajden proslavio 80. rođendan
Džozef Bajden

Džo Bajden proslavio 80. rođendan

Američki predsjednik Džozef Bajden diskretno je proslavio 80. rođendan i on je prvi predsjednik u SAD koji je na funkciji napunio te godine, koji neki smatraju spornim jer planira da se ponovo kandiduje na tu funkciju.

Njegova supruga, prva dama SAD Džil Bajden je na Tviteru postavila dvije fotografije na kojima ona i njen suprug plešu u gala odjeći.

“Ne bih željela da plešem ni sa kim drugim. Srećan rođendan Džo! Volim te“, napisala je prva dama na Tviteru.

To je jedina poruka Bijele kuće koja nije planirala nikakav javni prijem, čak nije ni najavljeno da li će Bajden uopšte proslaviti svoj rođendan.

Bajden je u subotu, takođe u Bijeloj kući, organizovao vjenčanje unuke i taj događaj je bio zatvoren za javnost.

Predsjednik SAD je nedavno rekao da sa porodicom najmerava da razgovara o mogućoj kandidaturi za predsjednika 2024. godine.

Bajden je pomenuo da ima namjeru da se kandiduje i da će konačnu odluku saopštiti početkom naredne godine.

Američki predsjednik je prije oko godinu dana prošao detaljan ljekarski pregled i zaključeno je da jak i dobrog zdravlja.

Međutim, Bajden kao i ostali predsjednici prije njega, nosi obilježja iscrpljujuće funkcije. Od sada je teško ne pomenuti njegove godine, koje ga izdaju ukočenijim hodanjem i određenim trenucima zbunjenosti, ocijenila je agencija Frans pres.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.