Novak: Bio sam

Novak: Bio sam "na iglama" cijele godine

Iako je na trenutke djelovao povrijeđeno, Novak je na kraju relativno rutinski došao do pobjede, a igrom je bio više nego zadovoljan.

"Bio sam veoma zadovoljan kako sam igrao sa osnovne linije, pogotov iz forhenda, htio sam da budem agresivan i isplatilo mi se to. Veoma sam zadovoljan izdanjem", izjavio je Đoković.

Živci su odradili svoje posebno u poslednjem gejmu kada je servirao za pobjedu.

"Mnogo sam bio nervozan, posebno u onom poenu na 30:30, to je bio najduži poen meča. Morao sam cio meč da ostanem fokusiran, u svakom momentu može momentum da pređe na drugu stranu. Kada sam servirao za pobjedu promašio sam par forhenda, sigurno sam osjetio nervozu, ali sam završio to asom i veoma sam zadovoljan. Prošlo je sedam godina, mnogo je to vremena... Činjenica da sam čekao sedam godina čini ovu pobjedu još slađom i većom", objasnio je Novak.

Bila je ovo izuzetno turbulentna godina za njega, a na kraju je završena sa pet titula, jednom na Grend slemu (Vimbldon), i petim mestom na ATP rang listi.

"Ogromna je ovo stvar Sigurno sam govorio o ovoj čudnoj sezoni 1.000 puta tako da neću da se ponavljam, svi koji prate tenis znaju na šta mislim. Veliko olakšanje i zadovoljstvo, ali i jedva čekam da odmorim nekoliko nedjelja. Bio sam 'na iglama' cijele godine, da li zbog čekanja odobrenja da odem negdje ili zbog turnira, tako da sam baš zadovoljan što sam godinu završio na pozitivan način", podvukao je Novak.

Izvor: B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.