Lavice u glas: Imamo srce veće od Francuske
Izvor: EPA

Lavice u glas: Imamo srce veće od Francuske

Naše djevojke su nakon herojske pobjede nad olimpijskim prvakom Francuskom kazale da su sve vrijeme vjerovale u trijumf.

"Velika borba, svjesne jesmo, ali ne mogu da vjerujem da se u Crnu Goru vraćamo sa medaljom oko vrata. Presrećne smo", kazala je Tatjana Brnović.

"Ovo je nešto veliko za nas što se dogodilo. Stvarno smo presrećne, ne možemo da vjerujemo da se ovo dogodilo,  borile smo se svih 70 minuta", dodala je Matea Pletikosić, a potom je u glas sa Tatjanom u zagrljaju kazala

"Nismo odustale nikada".

Naša golmanka Marta Batinović je u ključnim momentima meča pokazala svu svoju klasu.

"Toliko sam srećna, toliko smo svi ovo čekali i mi i navijači. stvarno sam ponosna na sve. Stvarno zaslužujemo da kažemo "bravo bravo" za sve i za svakoga".

I ona je naglasila koliko se vidjela želja kod naših djevojaka.

"Šta je bilo bilo je. Sreća da smo da smo izvukli ovo, vidjelo se da igramo svim screm, htjeli smo više od ičega, borili smo se do kraja. Da smo izgubili bilo bi mi krivo jer je vidjelo koliko smo željeli koliko smo se borili", kazala je Batinović. 

Emocije nije mogla da sakrije ni Itana Grbić, koja je kazala da joj se "svijet srušio" kada je dobila crveni karton dvije sekunde prije kraja meča. 

"Ova bronza je za nas kao zlato. Zaslužili smo je, borile smo se do samog kraja. Zahvalna sam curama na svemu. Sigurno nismo imali više snage od njih, imali smo manje igračica, ali na kraju kada je bilo najpotrebnije, svaka saigračica koja je ušla, toliko je bila smirena, toliko je odradila svoj posao do kraja i stvarno više smo zaslužile od njih jer imamo srce veće od Francuske", kazala je Itana.

"Mislila sam da mi se svijet ruši kad sam dobila crveni karton, ali sam vjerovala da će cure da odrade posao za mene, Milenu, Ljubicu, za sve nas koje smo bile na tribinama i zahvalna sam im na tome. Sjutra ćemo svi zajedno da slavimo i jedva čekamo da dođemo", kazala je naša rukometašica.
 
Izvor: RTCG
 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.