Bečić čstitao Dan opštine Kotor: Mudrost koja prati Boku mora da bude primjer svima

Bečić čstitao Dan opštine Kotor: Mudrost koja prati Boku mora da bude primjer svima

Lider Demokrata, Aleksa Bečić, čestitao je predsjedniku Opštine Kotor, Vladimiru Jokiću, predsjednici Skupštine opštine Maji Mršulji, kao i svim građankama i građanima Kotora – 21. novembar, Dan opštine Kotor.

“Praznik koji se proslavlja kao čin poštovanja prema borcima II Dalmatinske i I Bokeljske brigade koji su Kotoru i Boki podarili slobodu, nesumnjivo predstavlja jedan od najvažnijih trenutaka zbog kojeg se danas ponosi cijela Crna Gora. Biser Boke i svijeta, zbog svog kulturno – istorijskog značaja kao nematerijalno blago zaštićen je i uvršten u UNESCO-vu listu svjetske baštine, čime je samo ozvaničen njegov uticaj u svjetskim kulturnim centrima”, kazao je Bečić.

Grad koji je, ističe lider Demokrata, raširenih ruku dočekao sve doseljenike, koji je pokazao da je vjerni prikaz stanja duha svojih građana, koji otvorenog uma i srca prihvataju različitost, vjeru, kulturu svih koji u njemu borave.

“Mudrost koja prati Boku mora da bude primjer svima da u budućnosti iskoristimo živi primjer takvih dostignuća koja su omogućila da Kotor dosegne globalne visine, koje trasiraju put blagostanja, duhovnog, moralnog i ekonomskog prosperiteta. Broj turista koji svake godine prenosi utiske iz Boke je sve veći, raste nezaustavljivom brzinom i postaviće Kotor kao lokomotivu turističkog razvoja u našoj državi. U to ime želim još jednom svim građankama i građanima da čestitam Dan opštine Kotor”, poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.