Pucnjava u noćnom gej klubu u Koloradu Springsu: Pet osoba ubijeno, 18 ranjeno
Ilustracija

Pucnjava u noćnom gej klubu u Koloradu Springsu: Pet osoba ubijeno, 18 ranjeno

U noćnom gej klubu u Kolorado Springsu, u američkoj saveznoj državi Kolorado, ubijeno je pet ljudi, a povređeno 18, javili su američki mediji.

Predstavnica policije u Kolorado Springsu Pamela Kastro saopštila je da je napadač uhapšen, ali nije objasnila da li je osumnjičeni među povrijeđenima.

Motiv noćašnje pucnjave još nije poznat.

Kako prenosi CNN, u klub je stiglo 11 kola hitne pomoći nakon što je primljeno više poziva.

Klub je na društevnim mrežama izrazio saučešće žrtvama i njihovim porodicama i zahvalio na brzoj reakciji gostima kluba koji su savladali napadača i okončali taj “napad iz mržnje“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.