Teška saobraćajna nesreća u mjestu Rogami: Vozilo sletjelo s puta, izvučena tijela tri osobe
Foto: TVCG

Teška saobraćajna nesreća u mjestu Rogami: Vozilo sletjelo s puta, izvučena tijela tri osobe

U mjestu Rogami, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je, prema prvim informacijama, jedno vozilo sa "Malog mosta" sletjelo u potok Širolija. Prema nezvaničnim informacijama TVCG, iz vode su izvučena tijela tri osobe.

Prema nezvaničnim saznanjima, iz vode je izvučeno jedno žensko i dva muška tijela.

Policija provjerava da li je u vozilu bilo još osoba.

11111675x900

Foto: TVCG

Iz OKC-a, u ovom trenutku, nemaju informaciju koliko je lica bilo u tom vozilu.

Na terenu su pripradnici policije i službe zastite i spasavanja.

Kako je saopšteno portalu RTCG-a, do nesreće je došlo kada je vozilo, za sada neutvrđenih razloga, sletjelo sa "Malog mosta". 

Službi hitne medicinske pomoći slučaj je prijavljen u 07:39 sati.

“Služba zaštite i spašavanja dobila je prijavu da je u mjestu Rogami automobil sletio u potok Širolija. Na lice mjesta upućene su tri posade sa devet vatrogasaca. Izlaskom na lice mjesta ustanovljeno je da je automobil potonuo i pretpostavlja se da je u njemu više osoba. Akcija izvlačenja je u toku, a pripadnici Službe su do sada izvukli jedno tijelo koje je predato nadležnoj službi, saopšteno je ranije iz Službe zaštite i spašavanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.