Aerodromi CG: Zakupac aviona odustao od zahtjeva da sleti dok je aerodrom zatvoren

Aerodromi CG: Zakupac aviona odustao od zahtjeva da sleti dok je aerodrom zatvoren

Povodom aktuelne polemike o letu iz Slovenije u Crnu Goru, oglasili su se iz Aerodroma Crne Gore.

"S obzirom na to da je zakupac čartera iz Ljubljane ka Podgorici odustao od zahtjeva da na aerodrom sleti u ponedjeljak oko dva sata ujutru (kada aerodrom ne radi) i revidirao zahtjev tako da, prema posljednjoj najavi, sleti u okviru otvorenosti Aerodroma Podgorica za saobraćaj, ovaj let biće realizovan pod svim uslovima koji važe i za sve ostale kompanije", saopšteno je.

Aerodromi Crne Gore oštro osuđuju i odbacuju pojedinačne i nedobronamjerne pokušaje politizacije ove teme.

"U isto vrijeme, informišemo javnost da je Aerodrom Podgorica, u skladu sa definisanim zimskim redom letjenja, od 30. oktobra 2022. godine do 25. marta 2023. godine otvoren za saobraćaj: Ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i subotom od 7.15 do 21.15; srijedom do 22.15 i nedjeljom do 23.15. Od objavljivanja važeće Naredbe o vremenu otvorenosti Aerodoma Podgorica za saobraćaj za ovu IATA zimsku sezonu, nijedan od zahtjeva za slijetanje van termina, koji sadržajno nije utemeljen u zakonskoj regulativi, nije prihvaćen",  navodi se u saopštenju Aerodroma CG. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.