Todorović: Šavnik nije „straobalan“– Šavnik je naš dom

Todorović: Šavnik nije „straobalan“– Šavnik je naš dom

Dok danima slušam izjave nosioca liste koalicije „Za budućnost Šavnika“ u kojima o Šavniku govori, kao o mjestu koje izgleda „straobalno“, gradu čije su ulice „puste“, „svjetla ugašena“, osjećam potrebu da ga pitam šta ga onda motiviše da bude kandidat za predsjednika u opštini koju sudeći po izjavama ni najmanje ne smatra svojim toplim domom, opštinom koja za njega predstavlja mjesto u kom nema ništa lijepo osim predsjedničke fotelje.

Ovo je saopštila Jelena Todorović, predsjednica Savjeta mladih DPS Šavnik i kandidatkinja za odbornicu liste “PRAVA STVAR, Nastavljamo domaćinski za Šavnik”.

Ona navode da nijesu neobični ovi stavovi s obzirom na informaciju da pojedini nijesu proveli u Šavniku duže od deset minuta, koliko je potrebno da završe proceduru mijenjanja mjesta prebivališta, kako bi se kandidovali za čelno mjesto u opštini.

"Građani su prepoznali da je naša koalicija “Nastavljamo domaćinski za Šavnik” jedina sposobna da predvodi procese u kojima će nastavak dobrih praksi omogućiti dalji napredak i boljitak svim generacijama u Šavniku", zaključuje Todorović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.