Ministarstvo odbrane: Kasalica više nije pripadnik VCG, ograđujemo se od njegovih neprimjerenih komentara

Ministarstvo odbrane: Kasalica više nije pripadnik VCG, ograđujemo se od njegovih neprimjerenih komentara

Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore ograđuju se od svih neprimjerenih komentara na društvenim mrežama i u medijima, a koji se pokušavaju dovesti u vezu sa MO i VCG, poručeno je iz tog resora povodom objave na Fejsbuku nekadašnje predsjednika Sindikata Vojske i bivšeg zastavnika Zdravka Kasalice, koji je javno podržao Žensku rukometnu reprezentaciju Danske uoči polufinalnog meča sa crnogorskom reprezentacijom.

U Ministarstvu odbrane podsjećaju da Zdravko Kasalica više nije pripadnik Vojske Crne Gore, kao ni predsjednik Sindikata.

Kasalica je već bio pod lupom javnosti zbog ismijavanja Crnogorske pravoslavne crkve, pohvale negatora genocida u Srebrenici Matije Bećkovića, pa i razumijevanja ruskog predsjednika Vladimira Putina, ponovo je privukao pažnju javnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.