Crna Gora poražena od Danske, Popović: Dali smo sve što smo imali
Foto: Twitter

Crna Gora poražena od Danske, Popović: Dali smo sve što smo imali

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore nije uspjela da se plasira u finale Evropskog prvenstva, pošto je u polufinalu poražena od Danske u Ljubljani 27:23.

 "Lavice" će u nedjelju igrati za bronzu sa poraženim iz meča Francuska - Norveška.

U našoj reprezentaciji po sedam golova Đine Jauković i Itane Grbić, tri je postigla Jovanka Radičević, a dva Milena Raičević.

Selektorka crnogorske rukometašica Bojana Popović istakla je nema šta da zamjeri svojoj ekipi, koja je u polufinalu pružila maksimum.

"Izuzetno težak meč, znale smo da će biti teško. U prvom dijelu smo imale prazah hod, izguvile smo ritam. U drugom smo igrali egal, jednu fajtersku utakmicu, ali nismo uspjeli. Nemam šta da zamjerim igračicama. Ostaje žal, ali moramo da budemo realni, dali smo sve što smo imali", kazala je Popović.

U nedjelju slijedi broba za brnzanu medalju...

"Teško je kad se ne uđe u finale. Puno smo se fizički i emotivno potrošili, a igramo sa 10 igračica. Daćemo maksimum. vidjećemo za koliko će to biti dovoljno", kazala je selektorka.

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.