Voditelji CNN-a pozvani da za Novu godinu manje piju tokom prenosa dočeka
Ilustracija

Voditelji CNN-a pozvani da za Novu godinu manje piju tokom prenosa dočeka

Američka televizijska mreža CNN zatražila je od voditelja da "smanje konzumiranje alkohola" tokom direktnog prenosa dočeka Nove godine, prenio je američki magazin "Variety".

Novi predsjednik mreže Kris Liht na nedavnom sastanku redakcije je rekao da konzumiranje alkohola u emisijama uživo nanosi štetu ugledu Si En En-a.

Amerikanci su se posljednjih godina navikli da gledaju voditelja Andersona Kupera i njegove kolege kako piju alkoholna pića na Tajms skveru u Njujorku, dok je doček Nove godine u punom jeku.

Takve scene su kružile na društvenim mrežima, na kojima je Kuper preterao u veselju, dok je njegov kolega Endi Koen viđen kako ispija nekoliko čašica tekile.

Jedan od voditelja Don Lemon je uživo probušio jedno uho i rekao da “svako može da mu poljubi zadnjicu i da ga je baš briga za to“. Tada je objasnio da ima pravo da iznese svoje mišljenje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.