Konjević: Na sastanku bilo pomaka
Raško Konjević

Konjević: Na sastanku bilo pomaka

Lider SDP-a Raško Konjević, u izjavi za medije nakon sastanka za rešavanje političke krize, kazao je da je napravljen veliki korak.

"Mislim da je postignut napredak i da smo međusobno povjerenje podigli jednu stepenicu više", kazao je Konjević.

Konjević je naveo da misli da kod predsjednice Parlamenta nema dovoljno kapaciteta da ovaj dijalog vodi. 

"Predložio sam da ako ne 28. onda nakon 28. imamo izbor sudija, a da do izbora sudija se ne donose akti koji bi mogli biti predmet mišljenja Ustavnog suda. Ako se dođe do rješenja koje će samo produbljivati krizu, to će im suziti prostor za dogovor.Nema drugog rješenja do vanrednih izbora, a za to je potreban dijalog o Ustavnom sudu i izbornim uslovima", zaključio je Konjević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.