Lideri parlamentarne većine danas o formiranju Vlade
Foto: RTCG

U 13 časova

Lideri parlamentarne većine danas o formiranju Vlade

Lideri parlamentarne većine održaće danas sastanak u 13 sati u Skupštini Crne Gore. Tema sastanka je rješavanje političke krize sa posebnim akcentom na formiranje nove Vlade s obzirom na to da je Miodrag Lekić već formalno predložen za mandatara. Sastanak je sazvan na nivou predsjednika partija.

Takođe, skuštinska većina je juče potpisala predlog da se pokrene postupak provjere je li predsjednik Crne Gore povrijedio Ustav odlukom da ne predloži Lekića za mandatara.

Ustavni sud će nardene sedmice biti na dnevnom redu Skupštine, pa će i to biti tema razgovora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.