Raković novi predsjednik Savjeta mladih DPS Berane
Ilija Raković, Foto: DPS

Raković novi predsjednik Savjeta mladih DPS Berane

Na večeras održanoj sjednici Savjeta mladih DPS Berane jednoglasno je za predsjednika izabran Ilija Raković.

Ilija Raković je rođen 1997. godine u Beranama. Završio je beransku Gimnaziju “Panto Mališić“, a nakon toga je svoje školovanje nastavio u Podgorici na Građevinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, gdje je stekao zvanje diplomiranog građevinskog inženjera. Po završetku studija, vratio se u svoj grad, u kojem je poslovno angažovan. Polaznik je brojnih edukacija i seminara. Govori engleski jezik.

Izborom Ilije Rakovića za predsjednika Savjeta mladih DPS Berane nastavlja se reformski pristup u skladu sa kongresnom politikom i zacrtanim ciljevima naše partije.

Nakon izbora, novoizabrani predsjednik Raković se obratio prisutnima i tom prilikom zahvalio na ukazanoj šansi i poručio da će kroz ovaj angažman, zajedno sa svima kojima su Berane i Crna Gora u srcu, dati maksimum da naša država sačuva građanski karakter i temeljne vrijednosti koje su u ovom trenutku ugroženi.

Večerašnjoj sjednici su prisustvovali i Lidija Kljajić, predsjednica Opštinskog odbora i poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore, Asmir Pućurica, potpredsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore i Jovana Došljak, članica Predsjedništva Savjeta mladih DPS Crne Gore, kao i brojni članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore i Izvršnog odbora DPS iz našeg grada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.