DPS Šavnik: Izbori u Šavniku pretvoreni u lakrdiju, svi naši apeli policiji i tužilaštu bili uzaludni
Demokratska partija socijalista

DPS Šavnik: Izbori u Šavniku pretvoreni u lakrdiju, svi naši apeli policiji i tužilaštu bili uzaludni

Svi napori naše partije, brojni pozivi koje smo uputili policiji i tužilaštvu, očigledno su bili uzaludni pa se tako ni danas nijesu okončali lokalni izbori u Šavniku, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

Još jednom su kako navode iz DPS-a članovi biračkih odbora iz redova DF-a, spriječili održavanje izbora te su biračima sa pravom glasa onemogućili da slobodno izraze svoju volju i iskoriste biračko pravo.

"Ponovnim vršenjem djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore destruktivci i primitivci nastavili sa svoj cirkus. Nažalost, izborni proces u našoj opštini pretvoren je u lakrdiju, a samim tim i u potpunosti obesmišljen", kategorični su iz DPS-a.

Međutim, pored svega toga on je dodaju pokazao i sve manjkavosti crnogorskog državnog sistema, kao i činjenicu da institucije zemlje ne funkcionišu jer njihovi predstavnici ni ovoga puta nijesu preduzeli ovlašćenja iz svojih nadležnosti u cilju zaštite i poštovanja zakona i Ustava naše države.

Žao im je kako poručuju je što je voljom pojedinaca crnogorskoj javnosti iz Šavnika ponovo poslata ružna slika kakva ne dolikuje niti našim sugrađanima, niti našem kraju.

"Na kraju obavještavamo javnost da će izborna lista "Prava stvar, Nastavljamo domaćinski za Šavnik" , kad se obezbijede uslovi za to, ostvariti ubjedljivu pobjedu u Šavniku, te da će na taj način evropska, emancipatorska i civilizovana Crna Gora pobijediti destrukciju, primitivizam i siledžije demokratije", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.