Đoković: Znam da me čeka težak okršaj

Đoković: Znam da me čeka težak okršaj

Novak Đoković u ponedeljak počinje nastup na završnom mastersu sezone mečom protiv Stefanosa Cicipasa od 21 čas.

Đokovć je istakao da očekuje izuzetno težak meč.

„Igrali smo u finalu u Astani, u polufinalu u Parizu. Posebno je meč u Bersiju bio neizvjestan. Znam da me čeka težak okršaj. Znao sam da ću na startu igrati ili sa Nadalom ili sa Cicipasom, još prije žrijeba, to mi je prvi put posle mnogo godina da ću igrati sa prvim ili drugim nosiocem već na startu“, istakao je trenutno osmi teniser svijeta, prenosi Nova.

Đoković će uz Nadala biti ubjedljivo najstariji igrač na turniru na kom dominiraju mlađe snage.

„Ne osjećam se mladim kao ostali momci, mnogo je prošlo od mog prvog učešća. Mislim da sam u dobroj formi poslednjih mjeseci, osvojio sam većinu turnira koje sam igrao prije Torina. Intenzitet će biti visok odmah od starta, moram od prvog meča da budem usredsređen kao da igram finale. U prvom, ali u svakom sledećem meču".

Đoković će pokušati da se domogne šestog trofeja na završnom Mastersu. Poslednju je osvojio, sada već davne 2015. godine.

„Bio bi to savršen kraj, šlag na torti, ali dug je put do toga. Moram da igram sa najboljima na svijetu. Radujem se tome, imam iskustva u ovom formatu, nadam se da to može da mi posluži. Prošle sezone smo imali sjajnu posjetu u Torinu, Italija je zemlja koja njeguje kulturu sporta, a ja ću morati da budem na najvišem nivou od starta“ zaključio je Novak Đoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.