Savković Vukčević: Do kad ćemo da se čudimo
Nela Savković Vukčević, Foto: DPS

Savković Vukčević: Do kad ćemo da se čudimo

Budimir Aleksić otvoreno govori što bi velikosrpska skupina, njihovi idejni tvorci i Crkva željeli da urade Crnoj Gori. Ovu namjeru on ne ukriva izmišljanjem priča o stvaranju prosperitetnije i "svježije" Crne Gore, kao što čine ostali koji imaju isti naum. Aleksić je, śetimo se, tražio da se podigne spomenik Pavlu Đurišiću, da se ukine FCJK, i imao još mnogo sličnih zahtjeva i prijedloga, a svi oni vodili su zatiranju Crnogoraca i ostalih nesrba, jer je to odavno planirana i nikad završena misija, saopštila je danas Nela Savković Vukčević, poslanica DPS-a u Skupštini Crne Gore .

“Zločini u Hrvatskoj i na Kosovu, genocid u Bosni i Hercegovini, pokolji tokom Drugoga svjetskoga rata, nezapamćena zvjerstva od 1918. godine - stravični su dokazi da se Velika Srbija htjela uspostavljati kroz ratove, jer drugih argumenata za širenje teritorije nije bilo. U koje granice su hajkači završili svi znamo“, poručuje se u saopštenju Savković Vukčević.

Jedino nejasno kako navodi povodom izjave Aleksića, koji govori iz glave svih poklonika “srpskog sveta” i “ruskog sveta”, jeste do kada ćemo mi da se čudimo nad najavom likvidacije države Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.