U selu kod Tutina policija zaplijenila više od 120 kilograma marihuane

U selu kod Tutina policija zaplijenila više od 120 kilograma marihuane

U selu Saš kod Tutina policija je zaplijenila više od 120 kilograma marihuane i uhapsila Dž.N. (24), M.H. (19) i šesnaestogodišnjeg mladića, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Kako je saopšteno, policija je, u pomoćnom objektu kuće koju su koristili osumnjičeni, u putnim torbama i džakovima pronašla marihuanu ukupne težine 120,36 kilograma.

Osumnjičenim Dž.N. i M.H. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru, dok je šesnaestogodišnjak uz izjveštaj o policijskom hapšenju predat nadležnom tužilaštvu.

Izvor: N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.