Podgorica je pravo mjesto za rukomet, a mečevi u Morači su to još jednom dokazali

Podgorica je pravo mjesto za rukomet, a mečevi u Morači su to još jednom dokazali

Rukometni savez pokazao da je dostojana velikih stvari, o čemu je i govorio Mihael Viderer, predsjednik Evropske rukometne federacije. Prvi čovjek evropskog rukometa prisustvovao je drugom meču Crna Gora-Njemačka i nije krio zadovoljstvo prvo zbog atmosfere, a onda i zbog same organizacije šampionata.

– Podgorica je pravo mjesto za rukomet, a mečevi u ,,Morači” su to još jednom pokazali i dokazali. Bila je nevjerovatna atmosfera i ta atmosfera je zapravo nosila crnogorski tim. Smatram da je sve bilo kako je trebalo da bude u grupi preleminarne faze – kazao je Viderer.

RSCG u protekle dvije godine bio je domaćin i dva prvenstva Evrope u mlađim kategorijama i olimpijska kvalifikaciona turnira.

– Saradnja sa RSCG je predivna već godinama i zaista imamo otvorene kanala za diskusiju. Predstavnici RSCG, predsjednik i generalni sekretar, rade nevjerovatan posao, uradili su takav posao i u Podgorici i predstavili na pravi način ovaj događaj Evropi.

Osvrnuo se Viderer ponovi na fenomenalnu atmosferu u ,,Morači”.

– Mislim da nam je ovo potrebno – takvi navijači koji navijaju i bodre tim. Mislim da ovakva atmosfera inspiriše sve i timove da daju sve što mogu i naprave pravi šou.

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.