Crna Gora - Njemačka 29:25:
Foto: TVCG

Crna Gora - Njemačka 29:25: "Lavice" uz podršku navijača i sjajnu timsku igru došle do još jedne pobjede

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore slavila je protiv Njemačke 29:25

Sjajna rukometna noć u prepunoj "Morači". Naše rukometašice su pokazale po ko zna koji put ogromno zalaganje, visprenost u napadu, borbenost u odbrani, ali ono najbitnije jednistvo koje se vidjelo u svakom tenutku oba meča u našoj teškoj grupi. 

A tu je i sinergija sa navijačima, u gradu koji je decenijama prepoznat kao "rukometni najvreliji parket" Evrope. 

Prva među jednakima, kada je u pitanju golgeterski učinak je Đina Jauković je devet puta pogađala mrežu Njemica, Milena Raičević je odigrala sjajno u oba pravca i dobila zasluženo nagradu za najbolju igračicu meča.

Itana Grbić je onda kada je izgledalo da Njemice imaju momentum, ušla je u otvorenu borbu "gol za gol" sa sjajnom Emili Blok, i tako odražvala je našu prednost. 

Tatjana Brnobić je komandovala odbranom, Marina Rajčić branila kad je bilo najpotrebnije. 

Riječima kapitenke Jovanke Radičević "Nedamo nikad ni bod" i sa tom energijom dočekujemo Poljsku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.