Policija u Šavniku podnijela pet krivičnih prijava: Povreda prava glasanja, nanošenje lakih tjelesnih povreda...
Uprava policije Crne Gore

Policija u Šavniku podnijela pet krivičnih prijava: Povreda prava glasanja, nanošenje lakih tjelesnih povreda...

Policija je u Šavniku podnijela krivične prijave protiv pet osoba zbog povrede prava glasanja, nanošenja lakih tjelesnih povreda, napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, uništavanja dokumenata o glasanju i sprječavanja održavanja glasanja.

“Članu biračkog odbora na biračkom mjestu broj 14 u mjestu Kruševice, R.L. (32), se na teret stavlja krivično djelo povreda prava glasanja u produženom trajanju, kao i krivično djelo laka tjelesna povreda. On je, kako se sumnja, povrijedio pravo glasanja A.M. (18) nakon čega je došlo i do narušavanja javnog reda i mira od strane R.L. sa jedne, i A.M., J.M. (19) i I.J. (19) sa druge strane. Tom prilikom su povrede zadobili R.L. i I.J.“, saopšteno je iz UP-a.

Krivična prijava je podnijeta i protiv A.M., J.M. i I.J. zbog sumnje da su izvršili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Takođe, krivična prijava je podnijeta i protiv J.A. (62) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo povreda prava glasanja, krivično djelo uništavanje dokumenata o glasanju, kao i krivično djelo sprječavanje održavanja glasanja, a na štetu jednog lica kojem je onemogućio vršenje prava glasanja na biračkom mjestu broj 1.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.