DPS Šavnik: Svi činioci državne vlasti i nadležni organi da zakonito djeluju kako bi se anarhija i haos u Šavniku konačno prekinuli
Demokratska partija socijalista

DPS Šavnik: Svi činioci državne vlasti i nadležni organi da zakonito djeluju kako bi se anarhija i haos u Šavniku konačno prekinuli

Uzaludni su bili napori naše partije, kao i brojni pozivi koje smo uputili nadležnim državnim organima da se uključe i u domenu svojih ingerencija omoguće nesmetano glasanje na ponovljenim izborima na tri glasačka mjesta u Šavniku, saopšteno je danas iz Demokratske partije socijalista.

Članovi biračkih odbora iz redova DF su kako poručuju iz DPS-a i danas, upotrebom fizičke sile sprječavali su birače sa pravom glasa da slobodno izraze svoju volju i iskoriste biračko pravo.

“Time ova bahata lica kontinuiranim vršenjem niza krivičnih djela nastavljaju sa cirkusom koji se pretvorio u lakrdiju kojom je izborni proces u našoj opštini totalno obesmišljen, a čime se i ogolila činjenica da nadležne državne institucije ne funkcionišu. Ovom prilikom upućujemo još jedan apel svim činiocima državne vlasti i nadležnim organima da zakonito djeluju i reaguju kako bi se ovakva anarhija i haos konačno prekinuli“, zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.