DPS Šavnik: Pozivamo nadležne državne organe, tužilaštvo i policiju da obezbijede nesmetano održavanje izbornog procesa
Demokratska partija socijalista

DPS Šavnik: Pozivamo nadležne državne organe, tužilaštvo i policiju da obezbijede nesmetano održavanje izbornog procesa

Jutros su na ponavljanju izbora u Šavniku članovi DF nastavili da čine bezumne nepravilnosti i incidente. Naime, članovi biračkih odbora iz koalicije "Za budućnost Šavnika" ponovo ne dozvoljavaju biračima da glasaju, uništavaju dio glasačkih listića, i samim tim prekinuli su glasanje na biračkim mjestima u Opštini Šavnik i Kruševice, saopštneo je danas iz Demokratske partije socijalista.

Besprizorno je kako poručuju iz DPS-a da bilo koji član biračkog odbora onemogućava nekoga ko ima biračko pravo i u skladu sa zakonom želi da na ponovljenom glasanju u Šavniku slobodno izrazi svoju političku volju.

“Po ko zna koji put pozivamo nadležne državne organe, tužilašto i policiju da učine sve iz svojih nadležnosti ne bi li se izborni proces u našoj varošici okončao na demokratski način. Ukoliko nastave sa svojim ćutanjem i nečinjenjem smatraćemo ih saučesnicima u ovoj nakaradnoj sabotaži izbornog procesa u našoj opštini“, poručuje se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.