Jovanka: Nadam se da ćemo i protiv Njemica uz navijače letjeti, Marina: Emotivno iscrpljujući meč, ali smo uspjele

Jovanka: Nadam se da ćemo i protiv Njemica uz navijače letjeti, Marina: Emotivno iscrpljujući meč, ali smo uspjele

Jovanka Radičević bila je ponosna na izdanje “lavica” i zahvalila je navijačima, koji su ih nosili do trijumfa na startu Evropskog prvenstva.

Kapitenka je dala pet golova na otvaranju šampionata.

“Ono zbog čega smo se spremali u posljednjih mjesec se ostvarilo. Ponosna sam na tim, bile smo strpljive i mirne u ovoj vrhunskoj atmosferi. Naši navijači bili su osmi igrač. Hvala im na svemu i nadam se da ćemo zajedno sa njima i u sljedeće dvije utakmice letjeti”, rekla je Jovanka ua RTCG i dodala:

“Jedino kao tim možemo do velikog rezultata. Danas smo pokazale da smo pravi tim. Igrali smo pametno i strpljivo, imali smo sjajnu Marinu na golu. Sada imamo dan pauze da spremimo Njemačku i idemo u novu pobjedu pred našim navijačima.”

Marina Rajčić briljirala je na golu, nakon meča izabrana je za igračicu utakmicu.

“11 zajedničkih odbrana, ne mojih, nego cijele ekipe, svih u dvorani. Bila je veoma teška utakmica, emotivno iscrpljujuća, ali uspjele smo. Ovo su mnogo važni bodovi. Početak je uvijek bitan i moraćemo da se koncentrišemo da i u sljedećem meču igramo jako. Poslije toga i greške koje uslijede, ne padaju toliko teško”, kazala je naša golmanka.

Izvor: Cdm

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.