Mladi navijač Čikaga pobijedio kancer, pa zahvalio Vučeviću

Dirljiva priča stiže iz NBA lige, u kojoj je jedan od glavnih aktera crnogorski košarkaški as Nikola Vučević, a koja je raznježila mnoge.

Na meču Čikago Bulsa i Boston Seltiksa, jedanaestogodišnji dječak koji je navijač ekipe iz Ilionisa se slikao tokom meča sa Nikolom Vučevićem noseći natpis "Hey Vooch, I did it" ("Hej Vuč uspio sam"), piše RTCG.

Mladi navijač je prije dvije godine dobio od našeg asa potpisan dres, kao znak podrške u borbi sa kancerom koji mu je bio dijagnostifikovan.

Fotografisanjem sa Vučevićem svijetu je poslao poruku da je iz ove borbe izašao kao pobjednik i savladao najtežu bolest.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.