Novi presjek IJZ: Bez preminulih od posljedica koronavirusa, registrovano 38 slučajeva zaraze
Ilustracija

Prijavljen oporavak kod 69 oboljelih

Novi presjek IJZ: Bez preminulih od posljedica koronavirusa, registrovano 38 slučajeva zaraze

U Crnoj Gori je, u posljednja 24 sata, registrovano 38 novih slučajeva obolijevanja od koronavirusa, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG). Preminulih od posljedica kovida nije bilo.

Iz IJZ  je saopšteno da su njihove i druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije koronavirusa tokom četvrtka završile analizu i dostavile rezultate za 821 uzorak.

Novootkriveni slučajevi su iz Podgorice deset, Bara osam, Nikšića sedam, Tivta četiri, Budve, Danilovgrada i sa Cetinja po dva, iz Herceg Novog, Pljevalja i Tuzi po jedan.

Kako je objavljeno na Tviteru IJZ-a, u protekla 24 sata prijavljen je oporavak 69 pacijenata.

Ukupan broj aktivnih slučajeva u Crnoj Gori iznosi 448.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.