LP: Sankcionisati policajce koji su napali Kojaševića
Liberalna partija CG

“Eskalacije politike mržnje na koju vlast žmuri“

LP: Sankcionisati policajce koji su napali Kojaševića

Liberalna partija oštro osuđuje napad na mladog crnogorskog fudbalera i reprezentativca Damira Kojaševića. Posebno je kako navode tragično što su ovaj napad i fizičko maltretiranje izvršili pripadnici policije Crne Gore koji bi trebali da štite a ne da tuku građane.

“Zabrinjava nas da su službenici policije dali sebi toliko slobodu da mogu da tuku nekoga ko im se ne dopada i ko, kako se vidi po snimcima objavljenim u javnosti, ne pruža ama baš nikakav otpor niti radi bilo šta nedozvoljeno. Očigledno je da je atmosfera linča, mržnje i tenzija prema kojoj je kompletna Vlada i politička vladajuća elita sa Abazović na čelu potpuno relaksirana, konačno na terenu počela da prikazuje prve posljedice "srpskog sveta" za koji se bore i u kojem nema mjesta za druge i drugačije“, dodali su iz LP-a.

Pozvali su nadležne organe da prije svega odgovore ko su ovi službenici policije te da prema istima, shodno zakonima, sprovedu odgovarajuće mjere sankcionišu ih i pošalju poruku neprihvatljivosti ovakvog ponašanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.