Nikolić: DPS saglasan sa Pokretom Evropa sad, vanredni parlamentarni izbori neophodni što prije
Miloš Nikolić, Foto: DPS

Nikolić: DPS saglasan sa Pokretom Evropa sad, vanredni parlamentarni izbori neophodni što prije

Demokratska partija socijalista saglasna je sa stavom Pokreta Evropa sad, navodeći da se odavno zalažu za vanredne parlamentarne izbore kako bi što prije izašli iz institucionalne krize i blokade političkog sistema i formirali stabilnu, političku i evropsku Vladu.

“Vjerujemo da će, u tom smislu, i sedmice pred nama pokazati ko je iskreno posvećen državnim a ko kalkuliše sitnim partijskim interesima koje se odnose na procenat-dva više ili manje stranačkog rejtinga”, naveo je portparol DPS-a Miloš Nikolić na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.