Knežević: U toku je lov na sveštenike SPC-a, pripadnike srpskog naroda i lidere DF-a a sve pod narativom odbrane crnogorske nezavisnosti od Srbije i malignog ruskog uticaja
Milan Knežević

"Djelovi ANB-a otrgli se kontroli i djeluju kao ideološka kaznena ekspedicija"

Knežević: U toku je lov na sveštenike SPC-a, pripadnike srpskog naroda i lidere DF-a a sve pod narativom odbrane crnogorske nezavisnosti od Srbije i malignog ruskog uticaja

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević (DF) rekao je u izjavi za Portal RTCG da je današnja sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost samo potvrdila njegove najcrnje slutnje o ozbiljnim zloupotrebama u Agenciji za nacionalnu bezbjednost (ANB) za vrijeme bivšeg direktora Sava Kentere i njegovih najbližih saradnika.

"Više nemam dilemu da je u toku institucionalni lov na pripadnike srpskog naroda, sveštenike SPC ali i lidere DF-a, i to sve pod narativom odbrane crnogorske nezavisnosti od Srba i malignog ruskog uticaja", naveo je Knežević.

Kako naglašava, narednih dana planira aktivirati i konkretne institucionalne mehanizme u pravcu svoje zaštite. 

"Ali i zaštite svih onih koji ne dijele vrijednosti Sava Kentere, a zbog čega nam je i poslao poruku da treba da se iselimo iz Crne Gore. Ozbiljno sam zabrinut za građanski mir i ustavni poredak jer su se djelovi ANB-a odavno otrgli kontroli i djeluju kao ideološka kaznena ekspedicija iz vremena Informbiroa", izjavio je Kežević. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.