SD: Naš rezultat u Baru i Plavu je pobjeda građana
Socijaldemokrate

SD: Naš rezultat u Baru i Plavu je pobjeda građana

Odličan rezultat Socijaldemokrata u Baru od oko 10%, koji će biti drugi najvažniji činilac vlasti, pokazuje da je u ovoj opštini pobijedila građanska i multietnička opcija koja će Crnu Goru vratiti na pravi put. "Prije 30 godina je krenulo sve iz Bara, i opet će", poručio je nosilac SD liste "Novo vrijeme za Bar" Branislav Bane Nenezić.

Pored Bara, Socijaldemokrate su ostvarile odličan rezultat predvođenjem plavske koalicione liste "Zajedno pobjednički za Plav" koja će biti u poziciji da, na bazi apsolutne pobjede, formira samostalno vlast na čelu sa predsjednikom odbora SD-a u Plavu i aktuelnim predsjednikom opštine Nihadom Canovićem. 

"Želim da zahvalim na korektnoj kampanji i izbornom danu koji može da služi za primjer drugima. Hvala za podršku listi "Zajedno pobjednički za Plav", hvala mojim partijskim drugovima, ali i DPS-u i SDP-u, kao brojnim drugim našim sugrađanima,koji su punim srcem radili ovu kampanju, kao što ćemo i mi nastaviti punim srcem da radimo za naš Plav. Rekli smo da imamo najbolji program i da ćemo ostvariti ovakav rezultat", poručio je Canović. 

Socijaldemokrate, koje su prethodne dvije teške godine bile dosljedna opozicija i partija koja ne kalkuliše državnim interesima, pokazale su kako navode da su građani prepoznali čistu politiku.

"Trend promjena na državnom nivou jeste se odrazio i na lokalni nivo, te će SD, sa jedne strane ohrabren uspjehom lista koje smo vodili, ali sa druge nezadovoljan rastom populizma, i dalje osluškivati građane i praviti korekcije u sopstvenoj politici, ali i biti pokretač građanskih promjena", poručio je Nenezić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.