U Plavu fizički napadnut predstavnik Bošnjačke stranke
Ilustracija

U Plavu fizički napadnut predstavnik Bošnjačke stranke

Policiji je u Plavu Z.M., predstavnik Bošnjačke stranke za Plav, prijavio da ga je R.K. fizički napao u momentu kada je R.K. glasao na biračkom mjestu Vojno Selo, na način što mu je zadao udarac stisnutom pesnicom u predjelu lica. Nakon toga, po poništenju glasačkog listića od strane glasačke komisije, na pomenutom biračkom mjestu, R.K. je poslije verbalne raspravke ponovo fizički napao oštećenog Z.M.

“Sa događajem je upoznat državni tužilac koji se nakon pripkupljenih obavještenja izjasnio da nema elemenata krivičnog djela“, saopšteno je iz UP-a.

Policija će protiv R.K. podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.