Pejović o Rakčeviću: Urino brucoško mezimče laže javnost, treba da raste i da nešto stvori

Pejović o Rakčeviću: Urino brucoško mezimče laže javnost, treba da raste i da nešto stvori

Sinoć je Luka Rakčević, brucoš URE, u maniru poznatom ovoj skupini, lagao javnost. Ništa novo, rekao bih. Više puta sam javno rekao - ako jedan euro nađete da mi je poklonjen, ja ću vama pokloniti firmu. Ne sjećam se da je neko u istoriji privatnog biznisa pozvao sve poslanike i javnost na otvoreni uvid u dokumenta kompanije. Što nije došao mlađani Urin pulen da prekontroliše, saopštio je Veselin Pejović, vlasnik kompanije Uniprom.

“Dvije godine traje nevjerovatna i neargumentovana Urina hajka na kompaniju Uniprom, moje poslovne partnere, zaposlene, porodicu i mene jer smo svi žrtve njihovih beskrupuloznih i jadnih podaničkih lažavina. Prvo su poslali švercera da kontroliše Uniprom, uz njegovu napomenu da obavezno “nađu” nešto. Razumljivo za nekoga ko je očigledno navikao na prljave radnje. Takvima standard leži u prljavoj raboti i duvanskom dimu. Nepušač sam i teško podnosim atak lošeg vazduha na pluća”, naveo je Pejović u reagovanju dostavljenom medijima.

Prema njegovim riječima, više je inspekcije prošlo kroz Uniprom nego što imaju članstva.

“I našli su, našli – da redovno plaćamo poreze, da smo jedan od najvećih izvoznika ove države, da isplaćujemo redovno plate, da dajemo hljeb hiljadama porodica. Naravno da to nije u skladu sa jedinim ciljem-uništiti čitavu ekonomiju Crne Gore i sve zdrave kompanije kako bi nas prodali. Sjećate se da je agent za nekretnine prodavao i Aluminijski kombinat. Procenat se vjerovatno od kupca uzima jer ja ne nudim procente nikome, niti ću. A i nijesam na prodaju”, poručio je on.

Urino brucoško mezimče, dodaje Pejović, koje još treba da raste i da nešto stvori, treba prvo da napravi neki rezultat pa tek onda da uzima u usta bilo koga.

“Ja sam u 13. godini života morao da uzmem život u ruke i da radim, jer nijesam imao izbora. Zato sam đeci kao najvažniju misiju predočio obrazovanje jer ja nažalost nijesam imao taj luksuz. Bolje da i ovaj junoša uzme knjigu u ruke i dovrši fakultet. Da se ne odriče familije po čaršiji samo zato što ne dijele njegove političke stavove jer je to užasno. Prije svega, mora da prestane da laže jer nije lijepo i nijesu ga u školi učili da govori neistine. Neka se građevinskom poslu posveti- ciglama, zgradama i zna on čemu još jer ne može pričati o etici neko ko će postati nasljednik više od deset nelegalno izgrađenih objekata.

Znam, treba da se pokorim kako bih obezbijedio ćutanje, ali tog filma gledati nećete ni vi ni niko jer za razliku od mnogih, 40 godina radim dan, noć jer volim da radim i stvaram, a od vas niti od bilo koga prije vas pomoć nijesam tražio niti mi treba. Neka, hvala. Vjerujem da ću pravdu za sve što su mi uradili naći u nadležnim institucijama, a Rakčeviću imam da poručim: Neka hvala - zadrži kusur”, zaključio je Pejović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.