Glavni grad Podgorica

Građani poručuju da su navikli na obećanja

"Podgorica je svih nas koji živimo i koji dolaze u Podgoricu"

Dok se u Glavnom gradu i prije izbora vodi bitka za mjesto gradonačelnika, građani Podgorice poručuju političarima da je potrebno mijenjati grad. Za glasove više od stotinu četrdeset tri hiljade birača nadmeće sa osam izbornih lista.

Najbolje i najljepše izborne spotove političke partije pripremale su za Podgoricu. Tako su i poruke bile najjsnažnije, jer bitka za Podgoricu je bitka za moć. I dok političke partije ovih dana svojataju glavni grad Crne Gore, Podgoričani im poručuju: "Podgorica je svih nas koji živimo i koji dolaze u Podgoricu."

I dok se bitka za svaki glas bije do posljednjeg dana izborne kampanje u svakom podgoričkom naselju, građani već znaju kakvu bi Podgoricu nakon 23.oktobra.

Navikli na slatka obećanja, ali ne i na njihova ispunjenja, Podgoričani i ne obraćaju pažnju na riječi političara.

Iako 23. oktobar dočekuju bez velikih očekivanja, Podgoričani bi voljeli da umjesto politike gradom vlada nešto drugo. Za njihov glas nadmeće se 8 izbornih lista.

Mjesta u Parlamentu Glavnog grada ima za 58 odbornika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.