Gradonačelnik Prijestonice Cetinje sa saradnicima posjetio JU Narodnu biblioteku i čitaonicu Njegoš

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje sa saradnicima posjetio JU Narodnu biblioteku i čitaonicu Njegoš

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sa zamjenicom gradonačelnika Anom Novović i sekretarom Sekretarijata za kulturu Željkom Vušurovićem posjetio je JU Narodnu biblioteku i čitaonicu “Njegoš”.

Direktorica biblioteke Ana Radonjić iskazala je zadovoljstvo zbog posjete i interesovanja nove gradske uprave za stanje u kojem se biblioteka nalazi i njenim problemima, i zahvalila se u svoje ime i ime zaposlenih.

Gradonačelnik Nikola Đurašković istakao je da je javna ustanova Narodna biblioteka i čitaonica “Njegoš” kulturna ustanova od velikog značaja za Prijestonicu Cetinje i da će kao takva biti predmet posebne pažnje gradske uprave u narednom periodu.

U razgovoru sa direktoricom biblioteke i njenim saradnicima informisali su goste o fondovima biblioteke, godišnjem članstvom i budžetu za narednu godinu. Istaknut je problem sa nedostatkom računarske opreme i tehničke opremljenosti biblioteke, a predstavnici Prijestonice Cetinje obećali su punu podršku u rješavanju ovog problema.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.