Saobraćajna nezgoda u Herceg Novom, povrijeđene tri osobe
Ilustracija

Na Sitnici

Saobraćajna nezgoda u Herceg Novom, povrijeđene tri osobe

U saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Meljine – Sitnica teže je povrijeđena jedna osoba, a dvije su zadobile lakše povrede. Do udesa je došlo u blizini stare naplatne rampe na Sitnici, oko 18 sati, javlja portal RTHN.

Do nezgode je došlo kada je audi hercegnovskih tablica, kojim je upravljao B.N. iz Herceg Novog, krećući se od Meljina ka Sitnici, iz za sada neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u džip nisan, bosanskih tablica u kojem su bili Đ.Đ. i Đ.S. iz Banja Luke, koji se kretao iz pravca Trebinja ka Meljinama. Đ.Đ. i Đ.S. su zadobili lakše povrede i nakon ukazane pomoći u Bolnici Meljine, pušteni su kući.

Na mjestu suvozača u audiju bio je V.I  iz Herceg Novog, koji je zadobio teže tjelesne povrede i nakon prve pomoći u Bolnici Meljine, upućen je u Risan. U automobilu je bio i P.O.  iz Herceg Novog.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac uz učešće sudskog vještaka i tehničara kriminalistike iz CB Herceg Novi.

Saobraćaj su regulisali pripadnici saobraćajne policije i nije bio u prekidu ni tokom uviđaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.