Medojević: ANB ima informacije o državnom funkcioneru koji je dobijao po 150.000 eura za šleper švercovanih cigara
Nebojša Medojević

Medojević: ANB ima informacije o državnom funkcioneru koji je dobijao po 150.000 eura za šleper švercovanih cigara

ANB ima informacije da je formirana organizovana kriminalna grupa koja je oduzimala (bez zakonskog osnova) cigarete iz skladišta u Luci Bar koje je kasnije švercovala preko ogranka klana iz Tuzi, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"ANB ima saznanja da je visoki državni funkcioner dobijao po 150.000 eura po šleperu i da je omogućio šverc najmanje 20 kamiona!  Taj visoki državni funkcioner je od ove kriminalne grupe tražio 300.000 eura po šleperu, ali su se naknadno nagodili na 150.000 eura. Ova grupa je prošvercovala najmanje 20 šlepera, a ovaj funkcioner je dobio tri miliona eura", dodao je on.

Medojević je pozvao glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića da da od ANB zatraži obavještenja o ovom švercu.

"Ova saznanja imaju i naši međunarodni partneri, a posebno agenti Carine jednog od veoma važnih zapadnih partnera", poručio je Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.