Proruski funkcioner Hersona kritikovao vojne lidere Rusije zbog neuspjeha u ratu: Šojgu bi trebalo da kao oficiri izvrši samoubistvo
Ilustracija

Proruski funkcioner Hersona kritikovao vojne lidere Rusije zbog neuspjeha u ratu: Šojgu bi trebalo da kao oficiri izvrši samoubistvo

Potpredsjednik proruske vlade ukrajinske oblasti Herson Kiril Stremousov je kritikovao ruske generale i nagoijestio da bi ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu trebalo da izvrši samoubistvo, zbog neuspjeha u ratu u Ukrajini.

“Mnogi kažu da bi, ukoliko bi kao ministri odbrane dozvolili takvo stanje, mogli da, kao oficiri, izvrše samoubistvo“, istakao je.

Ali, riječ “oficir“ je za neke nerazumljiva, izjavio je Stremousov.

On je odao priznanje vojnicima koji su do smrti branili svoju zemlju, za razliku od “nesposobnih vojnih lidera“ u Moskvi, javlja Rojters.

“Ministarstvo odbrane ne čine samo ministri, generali, korumpirani pljačkaši i drugi ološ, već i svi heroji koji su dali živote za odbranu Rusije“, rekao je Stremousov.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.