Dan žalosti u Pljevljima povodom tragične smrti dvojice mladića

Dan žalosti u Pljevljima povodom tragične smrti dvojice mladića

Povodom tragične smrti dvojice mladih Pljevljaka koji su sinoć stradali u saobraćajnoj nesreći u blizini Termoelektrane, Opština Pljevlja proglasila je 7. oktobar Danom žalosti.

“Obilježavanjem Dana žalosti povodom tragično preminulih mladih sugrađana, pokazujemo dužan pijetet stradalim čiji je prerani odlazak bolan i nenadoknadiv ne samo za porodice, već i za grad u cjelini i time iskazujemo solidarnost i duboko saosjećanje sa njihovim porodicama”, navodi se u saopštenju Opštien Pljevlja.

Dan žalosti obilježiće se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Pljevlja, javnim službama, ustanovama i preduzećima čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugim ustanovama na teritoriji Pljevalja.

U saobraćanoj nesreći, koja se u srijedu oko 23 sata dogodila na putu Pljevlja- Đurđevića Tara, pored Termoelektrane Pljevlja, poginuli su rođaci Ivan (23) i Ognjen Čavić (22).

U nesreći su teže povrijeđeni M.K. i maloljetni B.B.

Udes se dogodio kada su se sudarili kamion koji prevozi ugalj za Termoelektranu Pljevlja i putničko vozilo u kojem su bili poginuli i povrijeđeni.

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.