Tivatska koalicija DPS, SD, SDP, LD: Zašto ste nervozni, gospodine Komnenoviću?

Tivatska koalicija DPS, SD, SDP, LD: Zašto ste nervozni, gospodine Komnenoviću?

Gospodine, Komnenoviću, do nas je, nekako, došao Vas predizborni, rekli bi prilično nervozan spot. Rado bi da smo ga izbjegli, ali i to je valjda usud bavljenja politikom. Nervoza koju isijavate i nije naš problem, poručili su iz Koalicije Prava stvar – Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP.

“Dozvolite da se pozovemo na Zakon o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja (“Sl.list CG”,br.3/20 i 38/20), član 36, očigledno kršite i zloupotrebljavate, o čemu ćemo obavijestiti i Agenciju za spriječavanje korupcije (ASK) a koji glasi: Zabranjeno je korišćenje prostorija državnih organa, organa državne uprave, organa lokalne samouprave i organa lokalne uprave, javnih ustanova, državnih fondova i privrednih društava čiji je osnivač i/ili većinski ili djelimični vlasnik država ili jedinica lokalne samouprave za pripremu i realizaciju aktivnosti kampanje, ukoliko se isti uslovi ne obezbijede svim učesnicima u izbornom procesu”, citirali su iz tivatske koalicije.

Iz koalicije su postavili nekoliko pitanja za koje kažu da “znaju odgovore”.

“Za Vas imamo nekoliko kratkih pitanja, ne morate nužno odgovoriti, mi znamo odgovore. Zašto, ponovo, koristite Kabinet predsjednika Opštine Tivat za predizbornu promociju, sa sve “pečatom” Vaše koalicije, kada ste tako snažno i “ubjedljivo” zagovarali depolitizaciju javne uprave? Napominjemo da i u Vašem izlaganju govorite da javni interes mora biti iznad partijskog”, naveli su iz koalicije.

Ako ste ubijeđeni u to što govorite, navode oni,  “zašto građanke i građane Tivta ne gledate u oči, nego Vam je pogled negdje sa strane”?

“Zašto ponovo obećavate da će se odluke donositi u Tivtu, a čekali ste neke bivše funkcionere, sada u novoosnovanim partijama iz Podgorice da vam predaju listu? Ubjeđivaste li Vi ono građanke i građanke Tivta kako partije sa centrom u Podgorici više nema šta da traže u Tivtu? Gdje je centar Vašim koalicionim partnerima? Šta radi načelnik policije u terenskoj kampanji Vaše nove koalicije? I na kraju, ipak, moramo pitati, zašto ste nervozni, gospodine Komnenoviću”, zaključuju iz Prava stvar- Koalicije Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.