Vidra Milačić nova je direktorica televizije Nove M

Vidra Milačić nova je direktorica televizije Nove M

United Media imenovala je danas Vidru Milačić na poziciju direktorice Crnogorske nacionalne televizije Nove M.

Milačić je već četiri godine zaposlena na Novoj M, a do sada je obavljala funkciju direktorice finansija. U toj ulozi bavila se strategijskim planiranjem, budžetiranjem, poslovnom analitikom, izvještavanjem.

“Biti dio United Medie je sama po sebi privilegija, a upravljati sa njenom članicom velika odgovornost. Televizija je veoma kreativna industrija koja motivise I zahtijeva konstantno usavršavanje. Sa druge strane rad u televiziji znači snositi veliku društvenu odgovornost ka građanima, njihovom revnosnom i vjerodostojnom informisanju putem svakodnevnog izvještavanja, promovisanja zabave i kulture. U narednom periodu nastavićemo sa ulaganjem u ljude i program. U centru našeg rada su uvjek ljudi, odnosno gledaoci i nastavićemo da radimo na visokokvalitetnom, inovativnom i kreativnom programskom sadržaju kojim ćemo ojačati poziciju na crnogorskom tržištu”, izjavila je Vidra Milačić prilikom preuzimanja funkcije direktorice Nove M.

Povodom ovog oglasila je dosadašnja direktorica Nove M Ivana Šebek, pod čijim je vođstvom United Media i preuzela nacionalni kanal.

“Nakon višegodišnje uspješne i divne saradnje sa United Mediom, iz koje nosim sjajna iskustva, iz privatnih razloga odlazim, puna divnih uspomena, sa mjesta direktorice Nove M.  Bilo je zadovoljstvo raditi za United Mediu, biti dio United Grupe i ponosna sam na rezultate koje smo napravili. Dok se veselim sljedećim koracima u svom životu, United Grupi i svim kolegama, hvala na divnoj saradnji, profesionalizmu, poštovanju i sjajnoj energiji. Mojoj nasljednici na mjestu direktorice  televizije Nova M, Vidri Milačić, i sjajnom timu zaposlenih, želim da nižu samo uspjehe na svim poljima“, izjavila je Šebek.

“Zahvaljujem Ivani na dosadašnjim rezultatima i požrtvovanosti te joj želim sve najbolje,  a Vidri želim mnogo uspeha u novim pobedama koje ćemo sigurna sam zajedno ostvarivati“, tim je povodom izjavila izvršna direktorice United Medie, Aleksandra Subotić. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.