DPS Tuzi: I opštinski funkcioner iz Tuzi, na listi Abazovića i njegovih koalicionih partnera u Podgorici
Demokratska partija socijalista

DPS Tuzi: I opštinski funkcioner iz Tuzi, na listi Abazovića i njegovih koalicionih partnera u Podgorici

Nakon slučaja ulcinjskog lokalnog funkcionera Abazovićeve liste, i u Tuzima se našao jedan naš direktor komunalnog preduzeća koji je za potrebe izborne kampanje postao Podgoričanin, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista.

Tako se kako poručuju iz DPS-a Admir Biorac, v. d. direktora Vodovod i kanalizacija Tuzi, član Albanske alternative u opštini, kao odbornički kandidat našao i na listi Abazovićeve URE i njenih koalicionih partnera “Može Podgorica, Ovo je naš grad” za predstojeće podgoričke izbore.

”Sve naše sugrađanke i sugrađani sad mogu da vide koliko su im pojedine partije i njihovi funkcioneri posvećeni. Moglo bi se zaključiti da se radi o maratoncima koji trče počasni krug lokalnih izbora i dok su prijepodne direktori u Tuzima, popodne postaju Podgoričani i ubjeđuju njene građane da će biti posvećeni rješavanju njihovih problema. Osim toga vide i svi građani Crne Gore da svojevrsni izborni turizam stanuje u partijama koje GP URA okuplja. Ne čudi da su njihovi funkcioneri okupirali šaltere Ministarstva unutrašnjih poslova, time zloupotrebljavajući pomjenu prebivališta u konkretnim opštinama u susret predstojećim lokalnim izborima”, saopšteno je iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.