Vujović: Tražimo od Abazovića i Šahmanovića da se javno izjasne, nećemo dozvoliti da se preko naših leđa igraju političke igre

Vujović: Tražimo od Abazovića i Šahmanovića da se javno izjasne, nećemo dozvoliti da se preko naših leđa igraju političke igre

Više je nego skandalozno da se već dva mjeseca samo priča o kupovini Željezare. Vjerovatno se tu igraju neke političke igre, ali želimo da im poručimo da radnici neće dozvoliti da se to radi preko njihovih leđa, kazao je radnik Željezare Ivan Vujović, za Gradsku RTV.

Na vanrednoj Skupštini akcionara Elektroprivrede danas nije razmatrano pitanje o davanju saglasnosti da se krene u kupovinu Željezare, jer se Vlada Crne Gore, kao predstavnik većinskog akcionara, nije izjasnila o Prijedlogu odluke o davanju saglasnosti za pokretanje realizacije investicija, tražeći od Odbora direktora EPCG dopunu naznačenog prijedloga.

Vujović ističe da su radnici revoltirani.

“Danas smo imali tu Skupštinu akcionara, gdje je predstavnik Vlade gospodin Šahmanović iznio neke nove detalje, kao da Vlada nije upoznata sa svim što se dešava, odnosno, sa time da Elektroprivreda treba da preuzme Željezaru. Mislimo da je to više nego skandalozno”, objašnjava Vujović.

Traže direktno od Vlade, odnosno od premijera kojem je izglasano povjerenje Dritana Abazovića da javno kaže da li je tačno to što je rekao gospodin Šahmanović.

“Ako nije, tražimo od gospodina Šahmanovića da nam ne opstruira moguće preuzimanje fabrike od strane Elektroprivrede, jer mi smo više puta ponovili kolike kapacitete ima Željezara i da ne želimo da nas pošalju kući sa 2.000 eura, odnosno sa jednom poslaničkom platom koliko iznosi u Crnoj Gori”, poručio je Vujović.

Izvor: gradski.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.