Bijelo Polje: Otvorena prijava na kurs italijanskog jezika
Foto: Zajednica Italijana u Crnoj Gori

Bijelo Polje: Otvorena prijava na kurs italijanskog jezika

Zajednica Italijana u Crnoj Gori nastavlja sa organizacijom besplatnih kurseva italijanskog jezika u Bijelom Polju.

“QUOT LINGUAS CALLES, TOT HOMINES VALES”, odnosno koliko jezika znaš, toliko vrijediš.

Najbolji način da uložite u sebe jeste da učite neki strani jezik.

Italijanski je jedan od najpopularnijih jezika za učenje na svijetu a poznavanje istog najbolji je način da upoznate zemlju nevjerovatne ljepote, umjetnosti, mode, sporta, neodoljive kuhinje....Spisak je dug jer Italija ima sve!

Učenje melodičnog jezika i  upoznavanje sa običajima i kulturnim nasleđem Italije, nama tradicionalno prijateljske zemlje koja je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija današnjice je ono što očekuje polaznike. Upoznajte jezik Dantea, Da Vinčija, Mikelanđela, saznajte kako je nastala pica, kako je ime dobio espreso...

Zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta Zajednice Italijana u Crnoj Gori   /comunitamontenegro.org/ nakon čega će putem mejla biti obaviješteni o datumu početka kursa (mart mjesec).

Trajanje kursa je tri mjeseca.

Broj mjesta je ograničen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.