Canović: Pobijedićemo

Canović: Pobijedićemo

Koalicija "Zajedno pobjednički za Plav" krenula je sa predizbornim aktivnostima koje već zavređuju pažnju ozbiljnog broja Plavljanki i Plavljana, što ukazuje na veliku podršku koju konstituenti koalicije uživaju u ovoj opštini, saopšteno je sinoć na sastanku OO SD-a Plav, kojem je prisustvovao predsjednik partije Damir Šehović.

"Sve ono što je učinjeno u aktuelnom mandatu preporučuje nas da nastavimo da vodimo opštinu i u narednom periodu. Naša izborna lista okupila je kredibilne ljude i već sada prema reakcijama naših sugrađana možemo zaključiti da je napravljen jako dobar sastav kandidatkinja i kandidata. Očekujemo i dobre reakcije nakon što predstavimo naš izborni program koji je nastao tako što smo osluškujući potrebe građana Plava planirali realizaciju realno ostvarivih aktivnosti koje će zasigurno doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu u našoj opštini. Zato ćemo i pobijediti", kazao je nosilac liste Nihad Canović.

On je istakao da će kolacija "ZAJEDNO pobjednički za Plav" pobijediti i zato što je cilj zajedničkog nastupa da se prevazilaženjem razlika građani okupe oko zajedničkog cilja, a to je Plav koji nastavlja da se dinamično razvija na zadovoljstvo svih koji u njemu žive.

"Tokom ove kampanje nećemo govoriti o onome što među nama stvara razdor i podjele. Mi iz Socijaldemokratama ćemo se truditi da kao i do sada budemo spona između interesa građana i savjesnog upravljanja opštinom. Dakle, potenciraćemo ekonomske, socijalne i sve one teme koje imaju za cilj dobrobit cijelokupne lokalne zajednice, čime će se, u šta su nas uvjerili, voditi i naši koalicioni partneri", zaključio je Canović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.