SNP poziva Tužilaštvo: Hitno ispitati rad doktora Marka Mitrovića funkcionera Demokrata
Socijalistička narodna partija

“U bolnici zapošljena 83 funkcionera Demokrata, od toga većina nemedicinskog kadra“

SNP poziva Tužilaštvo: Hitno ispitati rad doktora Marka Mitrovića funkcionera Demokrata

Socijalistička narodna partija pozvala je Tužilaštvo da hitno ispita rad prethodne uprave Bolnice u Nikšiću kojom je rukvoodio kadar Demokrata Marko Mitrović.

Kako su naveli na Facebook stranici SNP Nikšić, potrebno je hitno ispitati kako je u nikšićkoj bolnici zaposleno 83 ljudi, od čega velika većina nemedicinskog kadra, a svi do jednog članovi Demokrata.

Pod znakom hitno je, kako poručuju, i to da se ispita kako je moguće da je u nikšićkoj bolnici moglo doći do zaposlenja jedino ako na to da saglasnost poslanik Demokrata Momo Koprivica.

“Hitno ispitati konkurs za radnika u kotlarnici, za koji je dva puta presuđeno da se poništi, pa treći put bolnica treba da plati sve troškove vezane za ovaj postupak. Hitno ispitati kako su profesori književnosti zapošljavani u nikšićkoj bolnici, kao i zašto su o trošku nikšićke bolnice plaćani računi za mobilne telefone članovima i funkcionerima Demokrata, računi uredno sklonjeni u fioku do dolaska nove direktorice”, navode oni.

U SNP - u pozivaju da se hitno ispita kako je bivši službenik u ministarstvu zdravlja Čađenović potpisivao sve što je poželio bivši direktor nikšićke bolnice, a uz to nije imao ovlašćenje bivše ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović.

“Hitno ispitati, kako je Čađenović o trošku FK Sutjeska putovao na međunarodne utakmice FK Sutjeska i čime je to zadužio bivšeg direktora bolnice, kao i ponašanja i djelovanja doktora Lekovića, Kaluđerovića i Mitrovića prema svima onima koji nijesu članovi njihove partije”, pozivaju u SNP-u.

Na kraju, u duhu slogana Demokrata, u SNP-u pozivaju da zbog svega navedenog reaguje Tužilaštvo.

“Zato, idemo ljudi, idemo Tužilaštvo”, piše na stranici SNP Nikšić.

Napominjemo da je CdM u više navrata pisao o skandaloznim dešavanjima u nikšićkoj Bolnici, nesavjesnom radu, i opštem rasulu u kojem se nalazila dok je na njenom čelu bio Mitrović.

Zbog haosa koji je vladao pod rukovodstvom Mitrovića, ministar zdravlja Dragoslav Šćekić u julu je smijenio direktora Opšte bolnice u Nikšiću dr Marka Mitrovića, prenosi CdM.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.