Naočarima snimali biračke listiće u BiH

Naočarima snimali biračke listiće u BiH

MUP Republike Srpske saopštio je da je tokom izbora zabilježeno nekoliko prijava krivičnih dela, a uhapšeno je i pet članova biračkog odbora u mjestu Hozići kod Novog Grada.

Na području opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža zaplijenjene su – naočare za snimanje.

„U 7.30 časova od strane predsjednika izbornog mjesta u OŠ “Sveti Sava”, opština Istočno Novo Sarajevo prijavljeno da je V. J. na pomenutom izbornom mjestu došla sa naočarima za snimanje nepoznate marke“, saopštio je MUP.

Kako se navodi, taj predmet su privremeno oduzeli policijski službenici a o svemu je obaviješten dežurni tužilac.

U 9.30 časova prijavljeno da je u Istočnoj Ilidži S.M. naočarima za snimanje snimio izborni listić, koji mu je izborna komisija oduzela. I toj osobi su oduzete naočari i obaviješten dežurni tužilac.

Izvor: N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.