Milošević nakon saslušanja pušten
Milošević

Milošević nakon saslušanja pušten

Televizija Crne Gore nezvanično saznaje iz Uprave prihoda i carina da direktor te institucije Rade Milošević nije sinoć lišen slobode u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja, već je bio u policiji na informatiivnom razgovoru.

Mediji su objavili da je Milošević uhapšen zbog sumnje da je bio u kriminalnom lancu koji je krao i švercovao cigarete koje je država ljetos zaplijenila u Slobodnoj zoni Luke Bar.

U Nikšiću je sinoć sprovedena akcija Specijalnog tužilaštva na planu zaustavljanja krijumčarenja cigareta, u okviru koje je priveden veći broj osoba.

Kako nezvanično saznaje TVCG, Milošević je nakon saslušanja pušten, a tokom dana bi trebalo i da se oglase iz Uprave policije povodom sinoćne akcije SDTa i SPO-a.

U akciji sprječavanja krijumčarenja cigareta koju je u Nikšiću sprovelo Specijalno državno tužilaštvo (SDT) uhapšen je, prema pisnaju Pobjede, i biznismen Zdravko Kosanović, kojeg je Pobjeda ranije označila kao vlasnika kontingenta cigareta zaplijenjenog u Luci Bar.

Advokat Dalibor Todorović demantovao je informaciju da su u akciji SDT-a i Agencije za nacionalnu bezbjednost u Nikšiću uhapšeni Ivan Mićković i Brano Mićković. On je tražio da mediji uklone objavu, jer njegovi klijenti, kako je rekao, nemaju nikakve veze sa drugim licima koja se pominju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.