GDF: Božoviću je zabranjen ulazak u Crnu Goru jer sprovodi politiku 'srpskog sveta'

GDF: Božoviću je zabranjen ulazak u Crnu Goru jer sprovodi politiku 'srpskog sveta'

Zabrana ulaska u Crnu Goru protjeranom ambasadoru Srbije u Crnoj Gori Vladimiru Božoviću nije uperena protiv srpskog naroda, kako to on tumači, već na njega lično, kao i na predsjednika Aleksandra Vučića i Vladu Srbije koja ga je tamo poslala - odnosno na politiku "srpskog sveta", poručio je predsjednik Građanskog demokratskog foruma (GDF) Zoran Vuletić.

On smatra da je na nama da prosudimo "kako je moguće da nam ambasador u Crnoj Gori bude takav moralni bijednik koji je spreman da uzme pa zatim vrati državljanstvo države u kojoj je rođen (Crne Gore) kako bi je podrivao sa mjesta ambasadora".

"Takav čovjek nije osoba koja može da gradi prijateljske odnose", ocijenio je Vuletić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.