SNP: “Novskoj listi” ipak fotelja milija

SNP: “Novskoj listi” ipak fotelja milija

Opštinski odbor SNP-a Herceg Novi saopštio je da ja dašanji upad u prostorije Instituta Igalo gdje se održavala sjednica borda direktora, reazultat borbe za fotelje.

''Zaposleni u Institutu " Dr Simo Milošević" protestovali su danas zbog pokušaja Odbora direktora da smijeni aktuelnog vršioca dužnosti direktora Sava Marića i da na njegovo mjesto imenuje Milana Jančića iz SNP-a. Razlog za ovakvo ponašanje je, izgleda, borba za fotelju. Iako se funkcioneri Novske liste kunu da im je Herceg Novi na prvom mjestu, ipak im je fotelja milija. Takođe, u današnjem incidentu učestvovao je veliki broj funkcionera Demokrata i Novske liste”, navode u SNP-u.

Kako dodaju, današnje ponašanje direktorice Vodovoda i kanalizacije Olivere Doklestić je nedopustivo.

“Doklestić je prije nekoliko sedmica zaključala kancelarije Vodovoda, da se ne bi održala sjednica borda direktora oko njenog razrješenja”, poručuju iz SNP-a.

Navode da je među danas okupljenima bilo najmanje radnika Instituta, a većina ih je bila iz Novske liste i Demokrata.

“Na kraju, šta će na pregovorima direktorica Vodovoda, ko je nju ovlastio da tu bude? Pitamo se hoće li i dalje biti ovakvih nemilih događaja oko fotelja Novske Liste i da li će neko krivično odgovarati”, zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.