Foto: Socijaldemokrate

"Novo vrijeme za Bar": Ovo su naši ljudi

Lista SD "Novo vrijeme za Bar sastavljena je od nekih od najuglednijih građana Bara, koji, svako na svoj način, doprinose zajednici, saopšteno je iz Opštinskog odbora te partije.

Predstavili su dio liste, kako bi na lokalnim izborima 23. oktobra, donijeli informisanu odluku:

 

Srđan Perkolić rođen 1981. godine u Baru. Direktor je sektora Javnih usluga u DOO Komunalne djelatnosti Bar i odbornik u Skupštini Opštine Bar. Čovjek koji je uvijek spreman da pomogne svojim prijateljima, jednom riječju drug!

Zrinka Bibezić rođena 1974. godine u Baru. Radno iskustvo je sticala u Radio Baru, a zatim u okviru Opštine Bar u raznim sektorima: Sekretarijat za privredu, finansije, Skupštini opštine. Zrinka nas nadahnjuje svojim primjerom pouzdanosti, predanosti i preciznosti u poslu koji obavlja.

Adnan Perazić rođen 03.03.1988. godine u Baru. Predsjednik je mjesnog odbora Socijaldemokrata Mrkojevići. Govori Engleski, Italijanski i Češki jezik. Adnan Perazić predstavlja simbol drugarstva i ferpleja koji neumorno promoviše kroz razne sportske aktivnosti u kojima učestvuje. Ljubav prema sportu, druženju kroz takmičenja je njegov zaštitni znak.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.